De ontdekking van de eeuw

Nederlanders doen unieke ontdekking....

Na opgravingen in de Russische bodem tot een diepte van 100 meter hebben Russische wetenschappers resten gevonden van koperdraden, met een geschatte leeftijd van zo'n 1000 jaar. De Russen hebben hieruit de conclusiegetrokken dat hun voorouders reeds 1000 jaar geleden beschikten overeen kopernetwerk!

Om niet achter te blijven zijn Amerikaanse wetenschappers ook hun bodem gaan afgraven waarbij ze op een diepte van 200 meter resten van glasvezels aantroffen. Deze vezels bleken na onderzoek zo'n 2000 jaar oud te zijn, waaruit de Amerikanen concludeerden dat hun voorouders reeds 2000 jaar geleden al een zeer geavanceerd digitaal fiber netwerk in hun bezit hadden. En dat zo'n 1000 jaar voor de Russen...

Een week later hebben de Nederlanders het volgende rapport gepubliceerd:"Na opgravingen in de Nederlandse bodem, tot op een diepte van 500 meter, hebben Nederlandse wetenschappers helemaal niets gevonden." De Nederlanders concluderen hieruit dat ze 5000 jaar geleden reeds in het bezit waren van een draadloos netwerk.

Zoekfortune cookie

Generosity and perfection are your everlasting goals.


fortune cookie

Het leven is een feestje je moet alleen zelf de slingers ophangen.