Diversen

- * Welkom
- Fortune cookies
- Kalender
- Nieuws
- Zoekresultaten

Kalender

Kalender: 25-01-2019

De Kouwe Klauwe Tocht

De winter is zacht het water fris. Vaar het avonddonker tegemoet met ons. Ditmaal liggen de kajaks klaar op de steiger. Stap in een solo of tandem boot en ervaar de stilte van de vroege nacht.

DATUM: 25/01/2019
TIJD: 18.30u - 22.00u
PLAATS: Kanoshop, Hoeksekade 141, 2661 JL Bergschenhoek
KANO: Kajak

INFO
Deelname is € 7,50, inclusief versnapering en uitrusting! Opgeven kan via: levey@kanoshop.nl. Geef daarbij aan of je met eigen boot komt en met hoeveel personen je in wilt stappen in een kano (inclusief peddel + zwemvest van de Kanoshop).
Voor groot en klein. Zwemdiploma is verlicht.
Kalender: 27-01-2019

Peddelpraat Winterbijeenkomst - Stg Peddelpraat

Ook dit jaar staat de winterbijeenkomst in het sportcomplex Merwestein te Nieuwegein op het programma van Peddelpraat. Ook niet-leden zijn van harte welkom om tussen 12.00 en 17.00 uur rond te snuffelen, 2e hands kano’s of kanospullen te kopen of verkopen en ideeën op te doen en afspraken te maken voor het komende jaar. Er zullen enkele lezingen gegeven worden over bijzondere kanotochten. Ook is er weer de gelegenheid om in het zwembad je techniek te oefenen met een groot aantal verschillende boten. De toegang is gratis en vooraf aanmelden is niet nodig.

De TKBN zal weer aanwezig zijn met een stand waar je veel informatie over vaartochten in Europa kunt vinden, gewoon even kunt komen bijkletsen en natuurlijk ook informatie over onze plannen voor 2019 kunt krijgen.

Bron: https://www.tkbn.nl/nl/node/539
Kalender: 03-02-2019

Midwintertocht - KV Never Dry

Vaar mee in de regio Rotterdam tijdens onze midwintertocht! Om 9.00 uur verzamelen wij in het clubhuis van Never Dry, Kralingseplaslaan 135 in Rotterdam. Hier laden we de boten op en rond 10.00 uur vertrekken we naar de Bermweg in Capelle aan den IJssel. Tegenover nummer 133 is een brug. Hier gaan we te water.

We varen naar Nieuwerkerk a/d IJssel, dragen een keer de boten over en slaan vervolgens linksaf naar Zevenhuizen. Hier varen we linksaf een smalle vaart in. Bijna aan het einde van deze vaart moeten we overdragen maar voordat we weer instappen zullen we even pauzeren, eten en drinken in Eetcafé De Roerdomp. Daarna peddelen we over de Rottemeren en de Rotte, Boezem (overdragen)en de Kralingseplas terug naar het clubgebouw van Never Dry. Op meerdere plaatsen is het mogelijk om desgewenst de tocht af te breken. Deze tocht is 25 km lang.

Het is winter dus zorg voor passende kleding, warm drinken, eten, waterdicht verpakte reserve kleding en je zwemvest. Voor aanmelden en vragen bel of mail uiterlijk op donderdag 31 januari naar Nico Meijer , tel 010 707 1155, E-mail n.meijer.sr @ gmail.com.

Bron: https://www.tkbn.nl/nl/node/544
Kalender: 16-02-2019

Wintertocht - TKBN Toercommissie

We nodigen je uit voor een tochtje door het Land van Altena. Vorig jaar moesten we uitwijken naar groter open water omdat hier het water was dichtgevroren. Dit jaar proberen we het opnieuw. We starten nabij Uitwijk bij het kleinste aquaduct dat Nederland rijk is. De Alm gaat hier over een Wetering heen waarvan ik de naam niet heb weten te achterhalen. Als we de boten op de Alm in het water leggen kunnen we links over het aquaduct de Wijde Alm op richting Uitwijk en Giessen. We varen dan door een mooi stukje natuurgebied. Na enkele kilometers wordt het water zo smal dat we niet verder kunnen. We varen dezelfde route weer terug. Bij het aquaduct varen we vervolgens rechtdoor richting Almkerk. In Almkerk gaan we rechtsaf de Gantel op. Deze loopt evenwijdig aan de A27 maar houdt voldoende afstand om er rustig te kunnen varen. Enige jaren terug zijn de oevers hier afgegraven om meer diversiteit in de plantengroei mogelijk te maken. Dit moet dan ook weer meer diersoorten aantrekken. We passeren Fort Altena (en wellicht stappen we daar uit om te zien of de Brasserie geopend is) en gaan rechtsaf onder de weg door. Daarna moeten we bij een stuw even de boten omdragen om via de wetering weer bij het startpunt uit te komen. Hier stappen we voor het aquaduct uit. Het rondje is ongeveer 15 km. Het stukje Wijde Alm is over ongeveer 3 km bevaarbaar. Reken dus op een totale tochtlengte van 20-22 km. Het is allemaal klein water. Het is aan te raden om reservekleding waterdicht verpakt bij je te hebben. Zorg ook voor voldoende eten en (warm) drinken voor de hele dag. Het is niet zeker of er onderweg iets te koop is.

Start- en eindpunt: het aquaduct aan de Poortweg net buiten Uitwijk. Verzamelen om 10.00 uur. Vertrek om 10.15 uur.

Routebeschrijving: Vanaf de A27 Gorinchem – Breda: Neem afslag Almkerk. Rij richting Giessen over de N322. Na ongeveer 1 km linksaf slaan bij het fietsers richtingbord Uitwijk. Deze straat heet Zandwijk en ze gaat over in de Poortweg. Net voor de brug parkeren in de berm. Rechts zie je het aquaduct liggen.

Vanaf de A2 Utrecht – Den Bosch: Neem afslag Zaltbommel. Einde afrit bij stoplichten rechtsaf. Ga voor in Zaltbommel linksaf richting Kerkwijk de N322 op. Blijf deze weg volgen tot ruim voorbij de Wilhelminasluis en Giessen. Ga op de rotonde van Waardhuizen rechtsaf richting Uitwijk de Heulstraat op. In Uitwijk einde weg links (Pompstraat) en daarna einde weg rechts (Langstraat). Bij de driesprong rechtdoor. Daarna linksaf de Poortstraat in en Uitwijk uitrijden. Na de brug parkeren. De instapplaats ligt links van de weg.

Aanmelden (verplicht) voor deze tocht uiterlijk op donderdagavond 14 februari bij Jaap Ruiter via email vaarkalender @ tkbn.nl of via tel 0345-473596. Mobiel (alleen op de dag zelf) 06-13286160.

Bron: https://www.tkbn.nl/nl/node/510
Kalender: 16-03-2019

Brugse Kajak- en Kanodoortocht

Op 17 maart organiseren wij onze jaarlijkse kajakdoortocht op de Brugse Reien. Dit jaar wordt deze voorafgegaan door de nachtdoortocht op zaterdagavond. Met de kajak of kano vaar je vanaf ons clublokaal naar de Coupure, waar je overdraagt. Vanaf de Coupure ben je vrij om de Brugse Reien vrij verder te verkennen.

Meer info: https://kajakbrugge.be/brugse-kajakdoortocht/

Opgelet: Tijdens voorgaande edities werden meerdere klachten ontvangen door het Brugse stadsbestuur.

Teneinde de toekomst van de Brugse Kajak- en Kanodoortocht te vrijwaren, werd in samenspraak met de dienst toerisme van stad Brugge besloten SUP’s vanaf deze editie te weren. Als alternatief kunnen kajaks en/of kano’s gehuurd worden bij de kijkuit.

Kalender: 07-04-2019

KV Flevo, Hoorn // Openingstochten

Datum: zondag 7 april 2019
Naam: Openingstochten
Organisatie: KV Flevo, Hoorn
Lengte: 20, of 18, of 12 km met halfweg gratis koffiepauze
Vaargebied:
Polder Westercogge vanuit Hoorn-West en bij goed weer en de juiste ervaring kan er een tocht op het Markermeer zijn.
Start: KV Flevo, Dwaalpark 2, 1622 KZ, Hoorn
Eind: --
Deelnamekosten leden Watersportverbond: gratis
Deelnamekosten niet-leden Watersportverbond: gratis
Geschikt voor kinderen: Ja
Kanoverhuur: Ja
Kampeergelegenheid: Naastgelegen camping het Venhop
Kampeerkosten: zie camping
Informatie/Aanmelding: toescommissie@kv-flevo.nl of 06-53820987
Sluiting aanmelding: 6 april 2019
Website: www.kv-flevo.nl / info@kv-flevo.nl
Bijzonderheden:
Meerdere dagen kamperen? Dan kunnen wij in overleg meerdere tochten op de andere dagen begeleiden.
Kalender: 13-04-2019

71e Internationale Bollentocht

Datum: 13 en 14 april 2019
Naam: 71e Internationale Bollentocht
Organisatie: Haarlemse Kano Vereniging
Lengte: 17, 27 en 35 kilometer
Vaargebied: Spaarne Haarlem, Leidsevaart, Ringvaart
Start: Terrein HKV
Eind: --
Deelnamekosten leden Watersportverbond: € 6,- p.p.
Deelnamekosten niet-leden Watersportverbond: € 6,- p.p.
Geschikt voor kinderen: Ja
Kanoverhuur: Nee
Kampeergelegenheid: op HKV terrein
Kampeerkosten: € 3,- p.p.p.n.
Informatie/Aanmelding: info@hkvhaarlem.nl
Sluiting aanmelding: Alleen met caravan verplicht aanmelden voor 5 april 2019
Website: www.hkvhaarlem.nl
Bijzonderheden:
Tochten langs de Bollenvelden. Zaterdagavond is het bloemcorso te zien in de stad.
Kalender: 13-04-2019

De 47ste editie - Amsterdam Waterland Marathon

De 47ste editie van de Amsterdam Waterland Marathon belooft weer een fijne uitdaging te worden. 🤩 Heb jij je al ingeschreven?

📍 Kanovereniging Viking
📅 zaterdag 13 april 2019
💻 www.amsterdamcanoemarathon.com

Kalender: 17-04-2019

KV Frisia - Avondmarathon // Amsterdam

Kalender: 22-04-2019

Bollentochtweekend HKV

Kanovaren in de Bollenstreek! - De vroege lente zorgt voor een kleurrijk schouwspel tijdens je kanotocht door de polders van Zuid-Holland, de Haarlemmertrekvaart, de Keukenhof, de Ringvaart en Lisse. Langs diverse routes krijg je een goed overzicht van de overgang van de zandgronden via de laatste strandwallen naar het veen. Je kunt dit jaar al bijzonder vroeg genieten van de in bloei staande bollenvelden.
De Haarlemse Kano Vereniging nodigt je dan ook van harte uit om deel te nemen aan het 69e Bollentochtweekend van 22 en 23 april 2017.
Programma:
Vanaf vrijdag 21 april, 15.00 uur zijn kampeerders welkom op het HKV-terrein, Noord-Schalkwijkerweg 99, 2034 JA Haarlem. Voor zaterdag 22 april staat de Molentocht van plm. 21 kilometer gepland. Starten om 10.30 uur. Zondag 23 april vaar je met je kano of kajak de 69e Bollentocht. Je kunt kiezen uit 3 afstanden: 17, 27 of 35 kilometer. Vertrek om 10.00 uur in de haven van de HKV

Aanrijroute:
A205 afslag Haarlem-Zuid, bij het 1e verkeerslicht linksaf, daarna bij het 2e verkeerslicht rechtsaf, doorrijden tot aan het Spaarne, rechtsaf en na het bruggetje ligt HKV. Voor meer informatie en opgave bezoek de website van de
Kalender: 08-05-2019

KV Kanowaard - Avondmarathon // Heerhugowaard

Kalender: 12-05-2019

Amsterdam Toertocht

Datum: zondag 12 mei 2019
Naam: Amsterdam Toertocht
Organisatie: KV Zeeburg
Lengte: 25 kilometer
Vaargebied: Amsterdam; centrum, grachten, Amstel
Start: KV Zeeburg, zie www.kvzeeburg.nl
Eind: --
Deelnamekosten leden Watersportverbond: gratis
Deelnamekosten niet-leden Watersportverbond: gratis
Geschikt voor kinderen: Nee
Kanoverhuur: Nee
Kampeergelegenheid: Niet bij de club. Wel bij camping Zeeburg
Kampeerkosten: Zie www.campingzeeburg.nl
Informatie/Aanmelding: tochten@kvzeeburg.nl
Sluiting aanmelding: Uiterlijk 11 mei 2019. Eerder indien max. aantal deelnemers is bereikt.
Website: www.kvzeeburg.nl
Bijzonderheden: Parkeren op zondag is gratis
Kalender: 22-05-2019

AL SKV Levitas - Avondmarathon // Leiden

Kalender: 25-05-2019

Euregio Kano Rally

Datum: 25 mei 2019
Naam: Euregio Kano Rally
Organisatie: Stichting Euregio Kanorally
Lengte: 34 kilometer
Vaargebied: Twente / Duitsland
Start: Nordhorn (Duitsland)
Eind: Almelo (Nederland)
Deelnamekosten leden Watersportverbond: Gratis
Deelnamekosten niet-leden Watersportverbond: Gratis
Geschikt voor kinderen: Ja
Kanoverhuur: Ja
Kampeergelegenheid: Ja, voor tenten, campers etc.
Kampeerkosten: Geen kosten
Informatie/Aanmelding: info@euregiokanorally.eu
Sluiting aanmelding: 23 mei 2019
Website: www.euregiokanorally.eu
Bijzonderheden:
Prachtige internationale tocht die de slogan sport verbroedert al meer dan een decenium waar maakt. Prachtig sfeervol evenement met een kanotocht door een prachtige omgeving.
Kalender: 30-05-2019

Kamper Kano Kampeer Klassieker

Datum: 30 t/m 2 juni 2019
Naam: Kamper Kano Kampeer Klassieker
Organisatie: KV Skonenvaarder, Kampen
Lengte: 100 km in 4 dagen
Vaargebied: Randmeren, IJsseldelta, Wieden, Weerribben
Start: Reeveweg 2, Kampen
Eind: --
Deelnamekosten leden Watersportverbond: € 40,-
Deelnamekosten niet-leden Watersportverbond: € 50,-
Geschikt voor kinderen: Nee
Kanoverhuur: Nee
Kampeergelegenheid: inclusief
Kampeerkosten: inclusief
Informatie/Aanmelding: toertocht4k@hotmail.com
Sluiting aanmelding: 15 mei 2019
Website: www.skonenvaarder.nl
Bijzonderheden:
Groot, stromend en klein water, geen bagage transport
Kalender: 31-05-2019

Polderrally

Datum: 31 mei 2019
Naam: Polderrally
Organisatie: KV De Zwetplassers
Lengte: --
Vaargebied: Diep water
Start: KV De Zwetplassers, Sternstraat 18 Wormer
Eind: --
Deelnamekosten leden Watersportverbond: € 5,00
Deelnamekosten niet-leden Watersportverbond: € 7,50
Geschikt voor kinderen: Nee
Kanoverhuur: Ja
Kampeergelegenheid: Ja
Kampeerkosten: Geen kosten
Informatie/Aanmelding: Martin Rendering via: m_rendering@kpnmail.nl
Sluiting aanmelding: n.v.t. wel graag een mail sturen.
Website: www.zwetplassers.nl
Bijzonderheden:
Starttijd 65/90 km 05.00 uur starttijd 38 km 09.00 uur. Deze afstanden zijn voor de geoefende kanovaarder.
Kalender: 07-06-2019

Knobelweekend

Datum: 7 t/m 10 juni 2019
Naam: Knobelweekend
Organisatie: KV Viking Venlo
Lengte: Diverse afstanden
Vaargebied: Maas, Roer, Molenbeek, Niers
Start: KV Viking Venlo Vikingweg 1 5912 JZ Venlo
Eind: --
Deelnamekosten leden Watersportverbond: nvt.
Deelnamekosten niet-leden Watersportverbond: nvt.
Geschikt voor kinderen: Ja
Kanoverhuur: Nee
Kampeergelegenheid: Bij clubgebouw
Kampeerkosten: Nog niet bekend
Informatie/Aanmelding: knobelweekend@kvvikingvenlo.nl
Sluiting aanmelding: dag voor vertrek; 6 juni
Website: www.kvvikingvenlo.nl
Bijzonderheden: Meerdere mogelijkheden om te varen.
Kalender: 10-06-2019

KanoPolo Toernooi - KanoRijnland

Schrijf je vanaf vandaag in voor het Rijnland toernooi,
maandag 10 juni bij kano vereniging Rijnland in Leiderdorp!!

Kalender: 12-06-2019

Kano Rijnland - Avondmarathon // Leiden

Kalender: 15-06-2019

KV De Zwetplassers // Toerweekend

Datum: 15 en 16 juni 2019
Naam: Toerweekend
Organisatie: KV De Zwetplassers
Lengte: Zaterdag 15 km / Zondag 22 km
Vaargebied: Zaterdag Wormer/Jisperveld, Zondag rondje Kalf/Zaanse Schans
Start: KV De Zwetplassers, Sternstraat 18 Wormer
Eind: --
Deelnamekosten leden Watersportverbond: € 2,50
Deelnamekosten niet-leden Watersportverbond: € 2,50
Geschikt voor kinderen: Nee
Kanoverhuur: Nee
Kampeergelegenheid: Ja
Kampeerkosten: Geen kosten
Informatie/Aanmelding: Martin Rendering via: m_rendering@kpnmail.nl
Sluiting aanmelding: n.v.t. wel graag een mail sturen.
Website: www.zwetplassers.nl
Bijzonderheden: --
Kalender: 17-06-2019

Kano Avond 4 Daagse

Datum: Maandag 17 t/m donderdag 20 juni 2019
Naam: Kano Avond 4 Daagse
Organisatie: Maandag: KV De Argonauten, Dinsdag: KV Uitgeest, Woensdag: KV De Trekvogels, Donderdag KV Sloterplas
Lengte: circa 15 km
Vaargebied: Bij vier verschillende verenigingen
Start: Elke avond bij een andere vereniging
Eind: --
Deelnamekosten leden Watersportverbond: € 4,00 p.p
Deelnamekosten niet-leden Watersportverbond: € 4,00 p.p
Geschikt voor kinderen: Ja
Kanoverhuur: Nee Kampeergelegenheid: n.v.t.
Kampeerkosten: --
Informatie/Aanmelding: Martin Rendering via: m_rendering@kpnmail.nl
Sluiting aanmelding: --
Website: www.zwetplassers.nl
Bijzonderheden:
Starttijd elke avond om 19:15 uur.
Kalender: 19-06-2019

KV Keistad - Avondmarathon // Amersfoort

Kalender: 26-06-2019

RCC - Avondmarathon // Rotterdam

Kalender: 04-08-2019

Stad en Ommeland Tocht

Datum: za 4 augustus 2019 t/m 10 augustus 2019
Naam: Stad en Ommeland Tocht
Organisatie: Groninger Kano Vereniging
Lengte: Dagelijks keuze uit 20, 30 of 40 km
Vaargebied: Provincie Groningen
Start: Winsum, Groningen
Eind: --
Deelnamekosten leden Watersportverbond: € 110,-
Deelnamekosten niet-leden Watersportverbond: € 130,-
Geschikt voor kinderen: Ja
Kanoverhuur: Ja
Kampeergelegenheid: Campings aan het water langs de route
Kampeerkosten: Inbegrepen in de deelnamekosten
Informatie/Aanmelding: www.groningenkv.nl/stad-en-ommeland-tocht
Sluiting aanmelding: 14 juli 2019
Website: www.groningenkv.nl/stad-en-ommeland-tocht
Bijzonderheden: In 2019 gaat de dertigste editie van start
Kalender: 14-08-2019

Berkel Kanorally

Datum: 24 en 15 augustus 2019
Naam: Berkel Kanorally
Organisatie: 3e Berkelcompagnie
Lengte: Zaterdag 25 km, zondag 28 km
Vaargebied: Rivier de Berkel
Start: Ellewick
Eind: Zutphen
Deelnamekosten leden Watersportverbond: 2 dagen: € 13,- 1 dag: € 8,
Deelnamekosten niet-leden Watersportverbond: 2 dagen: € 13,- 1 dag: € 8,
Geschikt voor kinderen: Nee
Kanoverhuur: Ja
Kampeergelegenheid: Ja
Kampeerkosten: Geen
Informatie/Aanmelding: Informatie via berkelkanorally@berkelcompagnie.com, aanmelding via de website.
Sluiting aanmelding: 17 augustus 2019
Website: www.berkelcompagnie.com/berkelkanorally
Bijzonderheden: --
Kalender: 25-08-2019

Rondje Breda

Datum: zondag 25 augustus 2019
Naam: Rondje Breda
Organisatie: KV Breda
Lengte: --
Vaargebied: De singels van Breda met een uitstapje over de in ere herstelde meanders van de Bovenmark tot aan de stuw bij de Bieberg nabij Ulvenhout.
Start: Weerijssingel 44 in Breda
Eind: Weerijssingel 44 in Breda
Deelnamekosten leden Watersportverbond: gratis
Deelnamekosten niet-leden Watersportverbond: gratis
Geschikt voor kinderen: Ja
Kanoverhuur: Nee
Kampeergelegenheid: Camping Liesbos, www.camping-liesbos.nl of Minicamping Hof van Overveld
www.hofvanoverveld.nl
Kampeerkosten: Zie websites campings
Informatie/Aanmelding: Gerard van der Heijden, tel. 06 1406 0579 (na 19.00 uur).
Sluiting aanmelding: 21 augustus 2019
Website: www.kanobreda.nl
Bijzonderheden:
Sinds de heropening van een stukje Mark in de oude haven is het centrum van Breda weer per kano bereikbaar. Dit biedt ons een goede mogelijkheid om het stadscentrum per boot en voet te verkennen. Hierna varen we verder om de tocht op het startpunt te kunnen afsluiten. Voor de aangemelde deelnemers is er een routekaartje met wetenswaardigheden over onze Parel beschikbaar. Bijzonderheid: je hebt een balpen nodig tijdens deze tocht. Niet vergeten dus! We verzamelen om 10.00 uur voor Weerijssingel 44 in Breda. Om 10.30 uur is het vertrektijd.
Kalender: 13-09-2019

Jubileum Biesbosch Kano Experience

Datum: 13 t/m 15 september
Naam: Jubileum Biesbosch Kano Experience
Organisatie: samenwerking Kanoverenigingen rondom de Biesbosch: DKKV Dajaks, Biesbosch Bevers en KV Breda
Lengte: zeer diverse tochten tussen 20 en 50 km
Vaargebied: De Biesbosch
Start: Vanaf de camping in de Biesbosch
Eind: --
Deelnamekosten leden Watersportverbond: € 12,--
Deelnamekosten niet-leden Watersportverbond: € 12,--
Geschikt voor kinderen: Nee
Kanoverhuur: Nee
Kampeergelegenheid: Het is een meerdaags belevingsweekend waarbij overnacht kan worden op een camping of Stayokay.
Kampeerkosten: --
Informatie/Aanmelding: www.biesboschkanoexperience.nl
Sluiting aanmelding: 9 september 2019
Website: www.biesboschkanoexperience.nl
Bijzonderheden: Het is een belevingsweekend waarbij de Biesbosch in al zijn aspecten wordt beleefd. Dit onder begeleiding van mensen die de Biesbosch door en door kennen.
Kalender: 20-09-2019

Schemer / Nachttocht

Datum: vrijdag 20 september
Naam: Schemer / Nachttocht
Organisatie: KV De Zwetplassers
Lengte: 15 km Vaargebied: Het donkere Wormer en Jisperveld
Start: KV De Zwetplassers , Sternstraat 18 Wormer
Eind: --
Deelnamekosten leden Watersportverbond: gratis
Deelnamekosten niet-leden Watersportverbond: gratis
Geschikt voor kinderen: Nee
Kanoverhuur: Nee
Kampeergelegenheid: N.v.t.
Kampeerkosten: --
Informatie/Aanmelding: Martin Rendering: m_rendering@kpnmail.nl
Sluiting aanmelding: n.v.t wel graag een mail.
Website: www.zwetplassers.nl
Bijzonderheden: Verlichting is niet nodig.
Kalender: 28-09-2019

VeluweRally // 28 en 29 september !

Datum: 28 en 29 september
Naam: VeluweRally
Organisatie: VeluweRally
Lengte: zaterdag 15 & 50 km, zondag 20 & 35 & 50 km
Vaargebied: IJssel
Start: Deventer
Eind: Wijhe/Hattem/Kampen
Deelnamekosten leden Watersportverbond: € 11,- (voor 1 afstand)
Deelnamekosten niet-leden Watersportverbond: € 12,- (voor 1 afstand)
Geschikt voor kinderen: Nee
Kanoverhuur: Ja
Kampeergelegenheid: Ja
Kampeerkosten: Wordt op website gepubliceerd.
Informatie/Aanmelding: info@veluwerally.nl
Sluiting aanmelding: 29 september 2019
Website: www.veluwerally.nl
Bijzonderheden: --
Kalender: 03-11-2019

Snerttochten

Datum: zondag 3 november 2019
Naam: Snerttochten
Organisatie: KV Flevo, Hoorn
Lengte: 20, of 18, of 12 km met halverwege een gratis koffiepauze.
Vaargebied: Polder Westercogge naast Hoorn-West en bij goed weer en met de juiste ervaring en uitrusting kan er ook een tocht op het Markermeer bij Hoorn zijn.
Start: KV Flevo, Dwaalpark 2, 1622 KZ, Hoorn
Eind: --
Deelnamekosten leden Watersportverbond: gratis
Deelnamekosten niet-leden Watersportverbond: gratis
Geschikt voor kinderen: Ja
Kanoverhuur: Ja
Kampeergelegenheid: Naastgelegen Camping Het Venhop
Kampeerkosten: zie camping
Informatie/Aanmelding: toercommissie@kv-flevo.nl of 06-53820987
Sluiting aanmelding: 2 november 2019
Website: www.kv-flevo.nl / info@kv-flevo.nl
Bijzonderheden: Meerdere dagen kamperen? Dan kunnen wij in overleg meerdere tochten op de andere dagen begeleiden.


ZoekVraag van de dag

Als je alle tijd van de wereld had, wat zou je dan doen?


Nieuws

15/01
02/01
09/12
05/12
03/12


Kalender

25/01
27/01
03/02
16/02
16/03


Laatste updates

16/01
15/01
15/01
13/01
06/01
Website: 227 pagina's.