Bier

- Bierspreekwoorden
- Bram
- Waarom Bier beter is dan Vrouwen
- Wetenschappelijk bieronderzoek

Diversen

- Beste woningbouw
- Brief aan de belasting
- Bruine bonen
- Bullshit management
- Dagboek van een kleuter
- De enige die werkt
- De kerstman
- De Nadenkertjes
- De politiek
- Dienstplicht
- Een overspannen man
- Helpdesk
- Konijntje rent door het bos
- Lekker geurtje
- Nederlands
- Niemand
- Ruzie tussen een man en zijn vrouw
- Schepping van de man
- Sollicitatiebrief
- Ter overdenking...
- Thermoskan
- Verslaafd aan Internet, als........
- Voetbal
- Weeuwsnitje en de dweven zergen
- Wie dit leest is gek

Leuk

- Achter aansluiten?
- Akke akke tuut tuut
- Brandweerwagen
- Brief naar mama en papa
- Cafe
- De gelukskikker
- De ontdekking van de eeuw
- De pratende kikker
- De prinses
- Geleerd van horrormovies
- Het verhaal van Hash en Wietje
- Innerlijke rust
- Noach en de ark
- Porche
- Software probleem
- Vissen
- Weddenschap

Zieken

- Zieken (Algemeen)
- Zieken (Cursus irritant zijn)
- Zieken (In de file)
- Zieken (in de lift)
- Zieken (In de winkels)

De gelukskikker

Een man neemt een dag vrij en besluit te gaan golfen. Hij is bij de tweede hole als hij een kikker naast de green ziet zitten. Hij denkt er niet over na en staat op het punt te slaan als hij hoort: "Kwaak... negen ijzer" De man kijkt rond en ziet niemand. "Kwaak... negen ijzer" Hij kijkt naar de kikker en besluit te bewijzen dat de kikker ongelijk heeft. Hij steekt zijn andere club weg en neemt een negen ijzer. Bam! Hij slaat raak. De man is geschokt. Hij zegt tegen de kikker: "Jij bent zeker een gelukskikker, he?" De kikker antwoordt: "Kwaak..... Gelukskikker"

De man besluit hem mee te nemen naar het volgende hole. "Wat denk je kikker?" vraagt de man. "Kwaak... drie hout" De kerel neemt een drie hout en Bam! Hole in one. De man is verbijsterd en weet niet wat te zeggen. Aan het einde van de dag heeft man het beste potje golf in zijn leven gespeeld en vraagt aan de kikker: "Oke, waar gaan we nu naartoe?" De kikker antwoord: "Kwaak...Las Vegas." Ze gaan naar Las Vegas en de kerel vraagt: "Oke kikker, wat nu?" De kikker zegt, "Kwaak....$3000, zwart 6" Het is een kans van een op miljoen dat de man dit wint, maar na het partijtje golf denkt de man, wat maakt het ook uit. Bam! Bakken geld komen teruggeschoven over de tafel.

De man neemt zijn winst, lost er zijn schulden van een mislukte grondspeculatie mee af en vraagt aan de kikker: "Oke, waar gaan we nu naartoe?" De kikker antwoord "Kwaak....Washington." Ze gaan naar Washington en de man vraagt "Oke kikker, wat nu?" De kikker zegt, "Kwaak... Run for President." Die kans is nog veel kleiner dan een op miljoen, maar de man doet het, en het lukt.

De man zit al jaren in het Ovalen Kantoor voordat hij aan de kikker vraagt: "Kikker, ik weet niet hoe ik je terug moet betalen. Je hebt al dat geld voor me gewonnen en me aan een goede baan geholpen; ik ben je eeuwig dankbaar." De kikker antwoordt: "Kwaak....Laat mij je k....kussen." De man denkt, waarom niet, omdat die kikker zoveel voor hem heeft verdient doet hij het. Met een kus verandert de kikker in een knappe 20 jaar oude meid.

"En dat, Mr Starr, is hoe het meisje in mijn kamer kwam..."

Zoek

Nieuws

11/02
19/10
07/05
17/03
07/03


KalenderLaatste updates

26/02
16/02
21/12
08/03
17/01
Website: 235 pagina's.