Diversen

- * Welkom
- Fortune cookies
- Kalender
- Nieuws
- Zoekresultaten

Dingen die ik heb geleerd van horrorfilms..  1. Als het lijkt alsof je het monster hebt gedood, controleer het dan nooit of het echt dood is.

2. Als je merkt dat je huis op of bij een begraafplaats gebouwd is, ooit een kerk was die gebruikt werd voor zwarte massa's, eerdere bewoners had die gek werden of zelfmoord pleegden of stierven op een vreselijke manier of die necrofilie of satanische praktijken uitvoerden, ga dan per direct weg.

3. Lees nooit een boek luidop die demonen oproepen, zelfs niet als een grap.

4. Zoek niet in de kelder, vooral niet wanneer de stroom net is uitgegaan.

5. Als je kinderen in het Latijn tegen je gaan spreken of een andere taal die zij normaal niet kennen, of als zij met een andere stem dan hun eigen taal spreken, moet je ze meteen laten opnemen. Het zal je op de lange termijn veel verdriet besparen. Opmerking: het is onwaarschijnlijk dat ze gemakkelijk zullen sterven, dus wees voorbereid.

6. Wanneer je in het voordeel bent met een grote groep, verdeel dit dan nooit in groepsjes of ga zeker nooit alleen op pad.

7. Als de bende een leuk middernachtfeest plant in een oud verlaten herenhuis buiten de stad, ga dan niet mee. Vooral niet mee gaan als iedereen als stelletjes gaan, want dan ben jij de vreemde man / vrouw. En als jij de grappenmaker van de groep bent, kun je net zo goed je laatste wil en testament opstellen terwijl je met hen naar de plek rijdt.

8. Los als regel geen puzzels op die portalen openen naar de hel.

9. Ga nooit in, op, boven, onder, naast of ergens in de buurt van een graf, graf, crypte, mausoleum of andere verblijfplaats van de doden staan.

10. Als je op zoek bent naar iets dat een geluid veroorzaakte en ontdek dat het gewoon de kat is, verlaat dan onmiddellijk de kamer als je je leven waardeert.

11. Als apparaten zelfstandig gaan werken, ga dan weg.

12. Neem niets (of leen) niets van de doden.

13. Hou je niet voor de gek met recombinant DNA-technologie, tenzij je zeker weet dat je weet wat je doet.

14. Als je van het monster wegrent, verwacht dat je minstens twee keer struikelt of valt, meer als je een vrouw bent. Houd er ook rekening mee dat, hoewel je loopt en het monster alleen maar meegaat, het nog steeds snel genoeg beweegt om je in te halen.

15. Als je metgezellen plotseling ongebruikelijk gedrag vertonen, zoals sissen, fascinatie voor bloed, gloeiende ogen, toenemende behaardheid, enzovoort, ga dan zo snel mogelijk weg.

16. Blijf uit de buurt van bepaalde geografische locaties, waarvan sommige hier worden vermeld: Amityville, Elm Street, Transylvania, Nilbog (God help je als je deze herkent), de Bermudadriehoek of een klein stadje in Maine of Massachusetts.

17. Als uw auto 's nachts geen gas meer heeft, ga dan niet naar het nabijgelegen, verlaten uitziende huis om aan te bellen voor hulp.

18. Pas op voor vreemden die gereedschappen dragen zoals kettingzagen, nietpistolen, heggenscharen, elektrische vleesmessen, maaidorsers, grasmaaiers, butaantoortsen, soldeerbouten, lintzagen, onkruidverdelgers of elk apparaat gemaakt van overleden metgezellen.

19. Luister goed naar de soundtrack; en let op het publiek, omdat ze meestal veel intelligenter zijn dan je ooit zou kunnen zijn.

20. Nooit, nooit, probeer NOOIT met iets vies te communiceren omdat "er is zoveel dat we van hen kunnen leren".

21. Maak nooit grappen over- of speel niet met dode dingen.

22. Als je een stad vindt die er verlaten uitziet, is dat waarschijnlijk niet voor niets. Neem de hint en blijf weg.

23. Als een meteoor in de buurt komt, ga dan de stad uit.

24. Wanneer iets slechts u achtervolgt, houd er dan rekening mee dat wanneer u uw auto probeert te starten, ongeacht hoe betrouwbaar het voertuig normaal is, u de motor vele malen moet draaien voordat deze wordt gestart.

25. Als je de plaatselijke verlaten uitziende kerk binnengaat om hulp of onderdak te zoeken, en je merkt dat het kruisbeeld ondersteboven is gemonteerd, draai je om en ga zo stil mogelijk naar buiten.

26. Als je toevallig een van de gelukkigen bent en de film levend doorleeft, schrijf je dan nooit in om een ​​vervolg te maken. Als je dat doet, verwacht dan dat je deze wereld in de eerste vijf minuten zal verlaten.

27. Nooit seks hebben in de stapelbedden van een recent gerenoveerde zomerkamp.

28. Vreemde lichten zijn zelden voorbode van vreugde.

29. Mensen die aankomen om je te redden, worden over het algemeen door het monster in een hinderlaag gelokt, dus vertrouw niet op hen als dit je enige middel is om te ontsnappen. Verwacht in feite verrast een verouderden gevild lijk ooit tegen te komen.

30. Onder geen beding IETS DOEN omdat iemand je uitdaagd.

31. Als u zich realiseert dat de mensen in uw stad / provincie hun geest hebben overgenomen door een of andere vreemde kracht, alien of anderszins: NIET de politie bellen omdat ze:
    ze zijn al overgenomen en zullen je ook willen verandere
    ze zullen je niet geloven en je uitlachen. Hoe dan ook, je moet het probleem zelf aanpakken.

32. Als een kleine groep kinderen slimmer lijkt te zijn, moeten de volwassenen om hen heen voorzichtig zijn. Als zij bij elkaar blijven in een kleine, heimelijke groep en niets dan vijandigheid tonen tegenover hun ouderlingen, autoriteit en de kerk, verlaat dan de stad in één keer. Als je wilt blijven, wees dan zo goed mogelijk voor de kinderen, maar verwacht toch te sterven omdat je inferieur bent aan hen.

33. Als je de dorpeling van de film assisteert, verwacht dan geen dankbaarheid in ruil voor je diensten. Verwacht in feite niets anders dan de dood, die zal komen in de laatste minuten van de film en meestal over het meisje waartoe je aangetrokken bent, maar de dorpelingen willen dat van hen zelf.

34. Als dieren zoals vogels, Pirahna, spinnen, enz. Gedrag beginnen vertonen dat een beetje vijandiger tegen de mensheid lijkt dan normaal, roep dan onmiddellijk de autoriteiten in, stap uit die stad en probeer niet te praten met elke wetenschapper die gespecialiseerd is in dat dier (ornithologen en dergelijke) want zij zullen je niet geloven.

35. Wat je ook doet, houd NOOIT huisdieren zoals katten, honden, hamsters of wat dan ook voor soort knuffels. Als het moet, laat ze dan niet voor een seconde uit je zicht verdwijnen.

36. Wanneer je op een verre planeet landt en voorwerpen vindt die op eieren lijken, laat ze dan met rust.

37. Wanneer een bemanningslid van je ruimteschip een afzichtelijke parasiet op zijn lichaam vindt (ten gevolge van het niet gehoorzamen van de vorige regel), laat hem dan niet terug op het schip. Deze man is bij voorbaat al niet meer te redden.

38. Wanneer een afzichtelijke buitenaardse dreiging op je jaagt (als gevolg van het niet gehoorzamen van de vorige twee regels), dwaal je nooit alleen af ​​om op jacht te gaan naar de kat van het schip.

39. Nooit, OOIT naar binnen / naar buiten gaan (de zolder, kast, schuur, kelder, donker steegje, donker ergens anders, de alles verhullende schaduwen, het bos of het meer)

40. Als iemand die belangrijk lijkt je vertelt om iets te doen of NIET te doen (zoals NIET in slaap vallen, NIET bij mij weggaan, NIET zelf op zoek naar de moorddadige-kettingzaag-hanterende-psychopaat) met alle middelen, luister naar hen, tenzij dit een van de richtlijnen zou overtreden.

41. Als je onderweg een paar lichaamsdelen kwijtraakt, wanhoop dan niet. Grijp deze kans om ze te vervangen door wapens, zoals kettingzagen, harpoenen, enz.

42. Als je een pistool gebruikt om het alomvattende kwaad te bestrijden, is het een goed idee om snel een nieuw verdedigingsmiddel te vinden, omdat het niet uitmaakt hoeveel munitie je hebt, je raakt op hol net voordat je het monster doodt (tenzij je naam Ash is, in welk geval je nooit hoeft te herladen)

43. Als je gewond bent door vleesetende zombies, laat alle hoop varen, want vroeg of laat, ongeacht hoeveel anti-biotica je neemt, word je er een van.

44. Als je de laatste hoofdrolspeler bent en een groep mensen op het monster / de monsters jaagt, sta dan NIET op in de open lucht, want je wordt meteen aangezien voor een / het monster.

45. Open de gesloten deur niet, vooral als u krassen, zware ademhaling of andere vreemde geluiden van de andere kant hoort.

46. Ga NOOIT de donkere kamer in.

47. Als je een man bent, ga daar dan zo snel mogelijk weg! De enige die ooit overleeft, is een vrouw.

48. Baad nooit in een horrorfilm, vooral niet als je alleen in huis bent.

49. Vertrouw nooit op een hulpmiddel dat gecompliceerder is dan een puntige stok, op het gebied van wapens en algemene uitrusting om het monster te bestrijden. Generators zullen op onverklaarbare wijze zonder stroom komen te zitten, net zoals de vervelende ruimte-groente op uw door de jury geteisterde elektriciteitsnet klimt. Net als je de griezel in de kijker hebt staan, zal je wapen steevast vastlopen.

50. Als je een vrouw bent, laat nooit je borsten zien, gemakkelijke vrouwen zijn vervangbaar.

51. Nooit kamperen of huizen bouwen op Indiase begraafplaatsen.

52. Vraag waarom het landgoed zo goedkoop wordt verkocht.

53. Als de telefoonlijnen dood zijn en u voetstappen naar boven hoort, als u alleen hoort te zijn, volg dan niet de geluiden om te zien wie uw "gast" is. VERLAAT ONMIDDELLIJK. Tenzij je dood wilt !!

54. Neem nooit de telefoon op en roep om hulp. De kans is groot dat uw telefoon dood is en het volgende dat u ziet is het monster dat een soort scherp voorwerp slingert.

55. Als je het monster hebt verslagen, let dan goed op de camera, als deze wegschiet zonder duidelijke reden, haal hem dan daar weg.

56. Als de meester het niet goedkeurt, jij ook niet.

57. Nooit omgaan met de kooi van ratten.

58. Uw hond kan voor zichzelf zorgen ..

59. Zo kan uw echtgenoot ...

60. En uw kinderen.

61. Zelfopoffering is een slecht idee, omdat de persoon die je hebt gered, normaal gesproken toch zal sterven.

62. Sceptici hebben altijd ongelijk bewezen op een of andere vreselijke, vervelende, pijnlijke manier. Wees een gelovige.

63. Als je geen hoofdpersoon bent, is zelfmoord een snellere en gemakkelijkere uitweg.

64. Uw plan houdt rekening met alle mogelijke situaties ... behalve degene die daadwerkelijk voorkomt.

65. Wees geen bijdehante slimmerik. Het zal je alleen maar laten vermoorden.

66. Wanneer je een monster op de grond hebt gekregen met je wapen, maak dan onmiddellijk al je schoten in het hoofd van de beul leeg.

67. Nooit direct voor, tijdens of op enig moment na een geslaagde demon / duivel / monster-oproeping aanwezig zijn.

68. Mensen gedreven door wraak sterven altijd.

69. Vermelding van doelen in het leven, alles om naar uit te kijken of geliefden zullen je vermoorden.

70. Ga nooit onder zomerse omstandigheden naar een zomerkamp.

71. Puzzeldozen zijn om een ​​reden moeilijk op te lossen.

72. Voel geen schuldgevoelens.

73. Als je wat bezit van jezelf weggooit (met name antieke poppen en buikspreekpoppen), en je vindt het weer in je huis / auto / zakken / enz. ga ONMIDDELLIJK naar een ander land! Natuurlijk zal het in de auto op je wachten terwijl je vertrekt.

74. Neem altijd de bus als je probeert weg te rennen. Als je een auto neemt, zit het monster erin. Cabbies zijn altijd demonisch bezeten. Monsters zullen elk vliegtuig / boot dat je probeert te vernietigen vernietigen. En je moet door donkere, ondergrondse stations gaan om in een metro te komen.

75. VAls je een kind bent, geen paniek! Monsters vallen alleen overdreven geile tieners aan. Kinderen mogen NIET gedood worden in een film, alleen bezeten of geabsorbeerd.
Dus blijf op!

76. Als je een geliefde ziet waarvan je weet dat hij dood is, RIJD WEG! Veel mensen zullen dit beetje gezond verstand negeren, maar onthoud: je kunt altijd een nieuw huisdier kopen, altijd meer kinderen hebben en altijd een nieuwe partner / S.O krijgen.

77. Als je wordt achtervolgd door een monster en je denkt dat het achter je ligt, is de kans groot dat het voor je verschijnt (en als je een meisje bent, gebeurt dit meteen nadat je struikelt en valt, en dan opstaan en kijk achter je).

78. Als je het monster in een bloedige pulp hebt geslagen en je zeker weet dat hij dood is, maak van de gelegenheid gebruik om hem uit elkaar te halen, te verbranden, op te eten, op te blazen of anderszins te vernietigen.

79. Als je wordt achtervolgd door een monster en je een van je vrienden vindt en ze vragen "wat is er mis?", Stop niet en probeer het uit te leggen. Vertel ze gewoon dat ze moeten rennen als je gaat. Als ze echt je vriend zijn, zullen ze volgen. Zo niet - dat is hun pech.

80. Als je gemakkelijk een huis binnengaat waar je een gil van hebt gehoord of als er geen teken van leven is, wees dan niet verrast om te ontdekken dat alle ontsnappingsmogelijkheden (deuren, ramen, enz.) zal worden vergrendeld, waardoor het monster effectief heel dicht bij je kan komen.

81. Als u een van de vluchtroutes van de vorige regel die gemaakt is van glas tegenkomt, verspil dan GEEN tijd met bonzen. Het zou een betere manier van handelen blijken te zijn. (Denk eraan, een uitgesneden hand is beter dan een wond op de borst.)

82. Als je een goede hond bent, heb je een 50-50 kans om te overleven. Goede honden zullen alleen sterven als ze het monster weerstaan ​​ter verdediging van hun meester. Bijt de hand die je voedt en ren weg!

83. Als je een slechte hond bent (slechte hond!), ZAL je dood zijn aan het einde van de film. Daarom, dood alle mensen die je tegenkomt, behalve je ex-meester, die je je vreemd genoeg gedwongen voelt te vermijden.

84. Als je een kat bent, verberg je je hoofd en bid je dat de monsters je niet zullen opeten, de katholieke inquisiteurs zullen je niet verbranden als de vertrouwde heks van een heks, en / of de geile jongens van tienerjaren gooien niet je over de rand van een klif om te zien of je op je voeten landt.

85. Als je een vogel bent, GEFELICITEERD! Je volk zal uiteindelijk alles zegevieren en regeren (of je kunt op zijn minst ontsnappen aan je $% ^ & kooi!).

86. Als je zelfs enigszins religieus bent, WORD JE ONMIDDELLIJK ONMIDDELLIJK! Anders zullen monsters je steevast opzoeken, zich verkneukelen in het verzet van 'je zwakke geloof' en gemeene dingen zeggen over je godheid.

87. Telkens wanneer een vreemd wapen wordt aangeboden (bijvoorbeeld een harpoengeweer, vuurpistool, blikopener, enz.) NEEM HET! Als je dat niet doet, zal het monster, en vroeg of laat zal het wapen worden GEBRUIKT! Je gebruikt het beter dan het monster.

88. Als je veel dode mensen vindt die rondrennen om zombies uit de levenden te maken, dood jezelf dan ONMIDDELLIJK! Er is geen geluk te vinden als je levend wordt opgegeten.

89. Een enkel monster kan nooit worden gedood. Meerdere monsters kunnen nooit met uitsterven worden bedreigd. Probeer daarom de ene soort na de andere te krijgen.

90. Als je tegen een monster vecht, gebruik dan waar mogelijk vuur, elektriciteit of zuur. Gebruik bij voorkeur al het bovenstaande. En een atoombom.

91. ALLE kernwapens zorgen ervoor dat normale wezens enorm en vleesetend worden. Zoals alle chemische en bacteriologische wapens.

92. ALLE genetische experimenten zullen humanoïde mutanten maken (al dan niet DNA van de mens / primaat wordt gebruikt) met GROTE tanden en klauwen en een taaie huid die ongevoelig is voor kogels. Speel NOOIT God en probeer je genen nooit te splitsen!

93. Maak altijd waar mogelijk oogschoten, aangezien alle meesters aanvallen van de borst / ledematen negeren. Als je in het oog springt, wordt het monster een tijdje verblind (misschien ... en als je echt geluk hebt ... en als het wezen zelfs ogen heeft om te schieten in de eerste plaats).

Zoek

Nieuws

11/02
19/10
07/05
17/03
07/03


KalenderLaatste updates

26/02
16/02
21/12
08/03
17/01
Website: 235 pagina's.